Recepta de pizza d'espinacs i formatge de cabra

Recepta de pizza d'espinacs i formatge de cabra

Actualment tenim a la nostra disposició un gran nombre de formes de gaudir d'un aliment tan deliciós com és la pizza. És un aliment que agrada pràcticament a tota la família i al que podem afegir infinitat d'ingredients diferents. Malgrat això, cal saber que es tracta d'un plat que aporta bastants calories, per la qual cosa cal evitar menjar-la tots els dies.

Una altra alternativa si es vol gaudir una pizza i que no sigui tan calòrica és la vegetal, com la qual anem a ensenyar-vos a fer en aquest article, una pizza d'espinacs i formatge de cabra. Per a això t'aconsellem utilitzar una base de pizza integral i també usar ingredients que tinguin poc índex calòric.

Ingredients per a la pizza d'espinacs i formatge de cabra

  • Una base de pizza integral (podem comprar-la feta)
  • 250 grams d'espinacs congelats.
  • 125 grams de formatge ratllat light.
  • 80 grams de formatge de cabra.
  • Una ceba vermella ben picada.
  • Una dent d'all picat.
  • Una cullaradeta d'oli d'oliva verge extra.
  • 1/2 cullaradeta d'orenga.
  • Sal i pebre fresc recentment molt (a discreció)

Manera d'elaboració

El primer que cal fer és precalentar el forn a 200 graus, perquè quan acabem de preparar la pizza puguem ficar-la directament i poder gaudir-la el més aviat possible.

Després hem de descongelar els espinacs i no ho farem ni posant-les sota l'aigua de l'aixeta ni tampoc en el microones. El que farem és posar un litre d'aigua amb una mica de sal i portar-la a bullir.

Quan trenqui a bullir cal tirar els espinacs i deixar que es coguin durant uns 4 minuts. Després d'aquest temps apagarem el joc i deixarem un sol minut en l'aigua. Escorrerem i reservarem els espinacs per més endavant.

Amb la base de la pizza ja llesta anirem col·locant el formatge ratllat light, encara que també podem utilitzar mozzarela, fent un bressol sobre la qual dipositarem els espinacs, però solament hem de fer-ho quan aquestes estiguin completament escorreguts.

En cas contrari, el que succeirà és que la base de la pizza s'estovarà i la recepta no sortirà com ens els imaginem, per tant, cal esperar a que els espinacs estiguin completament secs. Salpebrarem els espinacs al nostre gust i incorporarem l'orenga i després la ceba i l'all, tot ben picat, i finalment el formatge de cabra esmicolat.

Ficarem la pizza en el forn a 200 graus i la deixarem entre 10 i 12 minuts o fins que vegem que el el formatge estigui completament fos. Abans de servir es pot afegir una cullaradeta d'oli d'oliva.

Ara ja saps, si vols fer una pizza que no tingui massa calories i amb un sabor excepcional, aquí tens una estupenda idea per sorprendre als teus.

Lo último