Trucs de xefs professionals per al teu dia a dia

Trucs de xefs professionals per al teu dia a dia

Encara que pugui semblar el contrari, l'arròs és un dels obstacles als quals moltes persones s'enfronten atès que no li aconsegueixen agafar el punt. Un dels consells dels professionals és que abans de coure l'arròs hem de saltejarlo amb uns alls fins que es quedi una mica transparent.

El que es busca amb això és que el midó es concentri dins del gra i que l'arròs no es compacti després. A més, si vols que l'arròs et quedi blanc com la neu, no has d'oblidar-te de tirar-li un rajolí de vinagre mentre s'està coent. No has de preocupar-te per si canviarà el sabor, no ho farà, es diluirà amb l'aigua i deixarà l'arròs amb un aspecte magnífic.

Si parlem de cocció, aquest és un altre dels punts febles de moltes persones que cuinen, atès que o es queden curtes o es passen. L'important és para la cocció moments abans que l'aliment s'hagi fet del tot i deixar-ho reposar uns minuts.

La calor resident farà que s'acabi de fer correctament i els aliments quedaran sucosos i amb més sabor. Això és molt important amb la pasta perquè si ens passem de cocció, el sabor no serà el mateix i la textura tampoc.

Si es vol afegir un toc diferent a plats que ens surten bé però que no tenen un sabor que cridi massa l'atenció, els experts ens recomanen marinar els aliments durant unes quantes hores en cervesa negra, si és de malta molt millor.

Es pot fer amb peixos i carns sobretot, però també amb verdures (salteadas o guisades), amb el que aconseguirem donar-li un toc de sabor veritablement increïble.

Per cuinar a la planxa sempre sol tirar-se una mica d'oli i posar damunt l'aliment. Si ho fem en una paella, el millor és utilitzar oli d'oliva que ve en spray o tirar una cullerada quan la paella no està molt calenta i estendre-la amb una llengua o fins i tot amb un tovalló. D'aquesta forma es repartirà tot l'oli per la superfície de la paella i el producte es cuinarà d'una forma uniforme.

Lo último