Com fer natilles amb el microones

Com fer natilles amb el microones

Les postres són una de les elaboracions que agraden pràcticament a tothom i en moltes ocasions, si no es fan és perquè porten temps o s'embruten moltes coses. Però no sempre ha de ser així, hi ha moltes formes de preparar unes delicioses postres sense necessitat d'embrutar gaire, com el que us anem a ensenyar a fer a continuació, natilles al microones.

I és que com ja us he comentat en altres articles, m'encanten les postres! com el pa de pessic de taronja. ¡Ric ric!

Partirem de la base que les natilles casolanes són molt fàcils de fer, per la qual cosa aquestes ho seran molt més, així que mai passaràs antull de natilles atès que podràs fer-les a qualsevol moment i en menys temps del que t'imagines, la qual cosa ens ajudarà a sortir d'un destret si tenim visita inesperada a casa.

Així es fan les natilles al microones

Per a dues persones necessitarem els següents ingredients:

  • 300 + 50 mil·lilitres de llet sencera.
  • Una cullaradeta de Maicena.
  • 30 grams de sucre.
  • Ralladura de llimona.
  • Sucre avainillat, una branquetade vainilla o unes gotes d'essència de vainilla.
  • Una pal de canyella.

Començarem posant en un bol 300 mil·lilitres de llet i en un altre recipient els altres 50 mil·lilitres, que anirem barrejant amb els 10 grams de Maicena a poc a poc fins que estigui completament diluïda i després incorporarem els 30 grams de sucre.

D'altra banda, en el bol on estan els 300 mil·lilitres de llet incorporarem una mica de ralladura de llimona, la vainilla (en el format que vulguem) i el pal de canyella. Ficarem els dos recipients en el microones i ho posem a màxima potència (aproximadament a uns 800 watts) durant un minut o màxima potència durant 30 segons.

Quan hagi acabat el temps incorporarem els dos rovells d'ou al bol on tenim la llet infusionada barrejada amb la Maicena i els 30 grams de sucre i ho remourem bé. D'altra banda traiem la branca de canyella i de vainilla de l'altre bol.

Ara arriba el moment d'unir els dos recipients i ho removem bé tot perquè quedi una mescla uniforme. El següent pas és tornar a ficar aquest bol en el microones i ho deixarem un altre minut, ho tornarem a batre bé i una altra vegada al microones durant uns 50 segons.

Anirem repetint l'operació fins que aconseguim la textura desitjada, atès que a algunes persones els agraden més o menys quallades. Quan estiguin fetes les deixarem refredar a temperatura ambienti i les ficarem a la nevera.

Si volem fer-les especials, podem posar una galeta en el fons d'un recipient i abocar sobre ella la natilla. Una vegada estiguin correctament fredes ja estaran per servir, podent acompanyar-les amb una mica de canyella en pols o caramel líquid que li donarà un gust deliciós.

Lo último